Što je Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®?

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® tehnika je korištenja bioenergije za iscjeljivanje tijela i duha, a izvodi se polaganjem ruku na dijelove tijela tretirane osobe.
Stres, bolest i emocionalni problemi mogu poremetiti protok energije našeg tijela, a terapeut koristi bioenergiju iz prirode kako bi dodao i balansirao životnu energiju tretirane osobe, klijenta. Time dolazi do stimuliranja obrambenog mehanizma imunološkog sustava, koji je oslabio ili je u potpunosti prestao raditi zbog neuravnoteženog načina života.
U suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima ova metoda pokriva široki spektar djelovanja, od prevencije do iscjeljivanja svih fizičkih i psihičkih bolesti.
Terapija se radi četiri dana za redom, izvodi se u grupi ali sa svakim klijentom radi se individualno. Tretman po osobi traje dvadesetak minuta.
Neke osobe za vrijeme tretmana mogu osjetiti senzacije kao što su toplina, hladnoća ili trnci, ali svi uživaju u opuštanju i vremenu posvećenom isključivo sebi.
Terapija nema fiksnu cijenu. Zadnji dan terapije svatko se može zahvaliti prema svojoj želji i procjeni.
Metoda Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® nazvana je po svom utemeljitelju, osobi koja je svojim radom i rezultatima osigurala svjetsku popularnost. Nakon niza svjetskih provjera dokazana je uspješnost metode na najtežim oboljenjima današnjice. (http://www.zdenkodomancic.com).